Välkommen till "I Stockholm..."

En blogg om mitt Stockholm, blandat med favoriter i stora vida världen! Personliga tips, eller vardagliga äventyr! Upplevelser och platser jag själv vill hitta tillbaka till, om och om igen... En butik, ett café, eller bara det häftiga som fångat. Stockholmare sedan många år, resenär sedan födseln med svagheter för neon, betong och riktigt höga hus...! Bilderna är mina egna, om inte annat anges. Samma gäller mina tips. Försöker hålla mig uppdaterad, men visst kan fel förekomma. Sidan är ännu under uppbyggnad. Tipsa mig gärna, berätta vad du tycker...!

fredag 25 mars 2011

Missa inte, Delikatessen...!

Ett kärt återseende under veckan! DELIKATESSEN, "bakfickan" till DESSERTRUMMET, dvs "bakfickan" till Cloude Nine. Eller bakfickor...? 3 i ett, så att säga. Ett eget mycket trevligt koncept! Triss i njutning, skulle man kunna säga!
Hittade hit redan för ett drygt år sedan. Trillade in sent en kväll, när jag var på hemgång. Den gången hamnade jag i Dessertrummet. Så trevligt att jag ville tillbaka, bums! Å så blev det ett besök i restaurangen, och sedan Dessertrummet igan...
Sedan öppnade de DELIKATESSEN. Bara några få platser, specialister på cava, lite softat coolt... Masser av smått och gott att välja bland! Charkuterier, likväl som rugiggt goda ostar! Låt killarna bakom disken plocka ihop "nå't"! Lovar att du inte kommer att bli besviken!

1 kommentar: